Ovocie
SpäťPopis: Zloženie a rozdelenie ovocia (jadrové, kôstkové, bobuľové,škrupinové, citrusové,ostatné južné ovocie). V každom druhu stručná charakteristika jeho typických predstaviteľov z hľadiska zloženia a využitia v potravinárstve, spôsoby konzervovania ovocia, zaujímavosti, videá (pestovanie brusníc na severoamerických plantážach, pestovanie a spracovanie ananásov, ...)
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.05.2012 20:32
Formát súboru:
Veľkosť: 13 MB
Jazyk: Slovenčina
veľmi pekne spracované..... hodnotím