/ Alexandra Rossler / technika obsluhy / studená kuchyňa

studená kuchyňa

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: charakteristika studenej kuchyne, vysvetlenie jednotlivych pojmov studenej kuchyne


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Alexandra RosslerViac 

Predmet: odborny predmet (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 23.01.2011 22:32
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 3270 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Informatická výchova 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Anonymizovaný GDPR
Slovenský jazyk a literatúra 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Beata Strculová
Slovenský jazyk a literatúra 5. ročník ZŠ Beata Strculová
Matematika 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ivana Krišková
Prírodoveda, Telesná výchova 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Katarína Balážová