Jazyk
img
img
img
Slovenčina
Typ školy
img
img
img
Typ
img
img
img
Formát súboru
img
img
img
Predmet
img
img
img
Ročník
img
img
img
Nie staršie ako...
img
img
img
Pridal učiteľ
img
img
img
Anna Pivarčiová




Zotriediť podľa:
Počet nájdených dokumentov: 16


 
pptx Zložité múčniky
 Zložité múčniky, pre druhý ročník stredných odborných škôl.
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 06.04.2020 08:47
Komentáre v diskusii: 2 neprečítané

 
docx cestá - múčniky
 piškótové, kysnuté, pľundrové a linecké cesto
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 04.06.2020 10:06
Komentáre v diskusii: 0

 
docx Bravčové mäso
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 11.05.2020 09:39
Komentáre v diskusii: 0

 
pptx Španielska kuchyňa
 Gastronómia Španielska
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 04.06.2020 11:14
Komentáre v diskusii: 0

 
pptx Turecká kuchyňa
 Gastronómia Turecka
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 04.06.2020 11:16
Komentáre v diskusii: 0

 
pptm Čínska gastronómia
 Čínska kuchyňa
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 04.06.2020 11:22
Komentáre v diskusii: 0

 
docx Hovädzie mäso
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 11.05.2020 09:36
Komentáre v diskusii: 0

 
pptx maďarská kuchyňa
 Gastronómia Maďarska
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 04.06.2020 11:09
Komentáre v diskusii: 0

 
pptx Švajčiarska kuchyňa
 Švajčiarska kuchyňa
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 04.06.2020 11:11
Komentáre v diskusii: 0

 
docx Jatočné zvieratá - mäso
 Študijný materiál pre I. ročník HA
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Učiteľ: Anna Pivarčiová (SŠ , Slančíkovej, Nitra)
Pridaný: 11.05.2020 09:30
Komentáre v diskusii: 0