Jazyk
img
img
img
Slovenčina
Typ školy
img
img
img
Typ
img
img
img
Formát súboru
img
img
img
Predmet
img
img
img
Ročník
img
img
img
Nie staršie ako...
img
img
img
Pridal učiteľ
img
img
img
Mária Bednárová




Zotriediť podľa:
Počet nájdených dokumentov: 16


 
pptx Baranie mäso.pptx
 baranie mäso, charakteristika, delenie a použitie jednotlivých častí
Predmet: Všeobecné, technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Učiteľ: Mária Bednárová (SOŠ obchodu a služieb, Mojmírova, Piešťany)
Pridaný: 13.11.2012 22:27
Komentáre v diskusii: 4 neprečítané

 
pptx Neobyčajné kúzlo zemiakov.pptx
 ako pripraviť netradičné prílohy zo zemiakov
Predmet: Všeobecné, technológia prípravy jedál
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Učiteľ: Mária Bednárová (SOŠ obchodu a služieb, Mojmírova, Piešťany)
Pridaný: 18.11.2012 19:14
Komentáre v diskusii: 2 neprečítané

 
pptx Biele, špeciálne a ovocné polievky
 Charakteristika, delenie, sortiment
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Učiteľ: Mária Bednárová (SOŠ obchodu a služieb, Mojmírova, Piešťany)
Pridaný: 05.02.2013 21:41
Komentáre v diskusii: 3 neprečítané

 
pptx Jedlá na objednávku
 Učebná pomôcka na tému: Jedlá na objednávku
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál (Spoločenské predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Učiteľ: Mária Bednárová (SOŠ obchodu a služieb, Mojmírova, Piešťany)
Pridaný: 09.02.2013 18:12
Komentáre v diskusii: 1 neprečítaný

 
pptx Zimný spánok
 príprava zvierat na zimný spánok
Predmet: Školský klub detí
Ročník: 1. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Učiteľ: Mária Bednárová (ZŠ s MŠ F. Kráľa, Poprad - Veľká)
Pridaný: 24.09.2020 09:02
Komentáre v diskusii: 0

 
docx Príprava učiteľa na vyučovaciu hodinu
 Názorná ukážka prípravy učiteľa na hodinu Technológie. Medzinárodná gastronómia
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál (Spoločenské predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Učiteľ: Mária Bednárová (SOŠ obchodu a služieb, Mojmírova, Piešťany)
Pridaný: 09.02.2013 19:49
Komentáre v diskusii: 1 neprečítaný

 
pptx Spracovanie mäsa v kuchyni
 Charakteristika mäsa, delenie - jatočného, hydiny, zveriny, rýb, znaky mäsa
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Učiteľ: Mária Bednárová (SOŠ obchodu a služieb, Mojmírova, Piešťany)
Pridaný: 05.02.2013 22:17
Komentáre v diskusii: 1 neprečítaný

 
pptx Talianska kuchyňa
 História kuchyne, jednoduchá a krásna, oblasti Talianska, bylinky, syry
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Učiteľ: Mária Bednárová (SOŠ obchodu a služieb, Mojmírova, Piešťany)
Pridaný: 05.02.2013 22:46
Komentáre v diskusii: 4 neprečítané

 
pptx Španielska kuchyňa
 Charakteristika - polievky, prílohy, zeleninové jedlá, nápoje, kontrolné otázky
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Učiteľ: Mária Bednárová (SOŠ obchodu a služieb, Mojmírova, Piešťany)
Pridaný: 05.02.2013 21:10
Komentáre v diskusii: 1 neprečítaný

 
docx Krížovky - Jedlá na objednávku
 pomôcka na spestrenie vyučovacej hodiny na tému : Jedlá na objednávku
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Učiteľ: Mária Bednárová (SOŠ obchodu a služieb, Mojmírova, Piešťany)
Pridaný: 05.02.2013 21:31
Komentáre v diskusii: 3 neprečítané