Kôrovce v gastronómii
SpäťPopis: Prezentácia je určená na predmet Technológia a technika, odbor kuchár alebo Potraviny a výživa pre 3. ročník alebo 1. ročník.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Janka Latková | (25.10.2011 20:48 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Janka BiskupičováViac
Predmet: Technológia a technika (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Janka Biskupičová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.01.2011 18:24
Formát súboru:
Veľkosť: 6307 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Žaneta Pikartová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Zuzana Bergendiová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Jana Maťufková
Triednictvo
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Jana Maťufková
Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Andrea Bosá