Kôrovce v gastronómii
![](/gui/spat.png)
Popis: Prezentácia je určená na predmet Technológia a technika, odbor kuchár alebo Potraviny a výživa pre 3. ročník alebo 1. ročník.
Diskusia
pridať komentár![*](/img/reaction.png)
![](/gui/emotes/smile-grin.png)
![*](/img/delete.png)
![*](/img/reaction.png)
Učiteľ: Janka BiskupičováViac
Predmet: Technológia a technika (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Janka Biskupičová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.01.2011 18:24
Formát súboru:
Veľkosť: 6307 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Žaneta Pikartová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Zuzana Bergendiová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Jana Maťufková
Triednictvo
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Jana Maťufková
Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Andrea Bosá