Výpočet energetickej hodnoty pokrmov.
SpäťPopis: Výpočet energetickej hodnoty pokrmov. Teória a zadanie cvičenia. Pre výpočet sú potrebné tabuľky výživových hodnôt.
Diskusia
pridať komentár
Učiteľ: Anonymizovaný GDPRViac
Predmet: Potraviny a výživa, manažment gastronomický (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 29.01.2011 15:50
Formát súboru:
Veľkosť: 45 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia, Prírodoveda
4. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Jana Vajcík Ščerbová
Obohatenie, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Oľga Oslanecová
Obohatenie, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Oľga Oslanecová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Alžbeta Martincová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Martina Hošalová
dobrý materiál, zíde sa aj na biológii, či na matematike, vďaka