Výpočet energetickej hodnoty pokrmov.

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Výpočet energetickej hodnoty pokrmov. Teória a zadanie cvičenia. Pre výpočet sú potrebné tabuľky výživových hodnôt.


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Anonymizovaný GDPRViac 

Predmet: Potraviny a výživa, manažment gastronomický (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 29.01.2011 15:50
Formát súboru: doc
Veľkosť: 45 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia, Prírodoveda 4. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Jana Vajcík Ščerbová
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Oľga Oslanecová
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Oľga Oslanecová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Alžbeta Martincová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Martina Hošalová