Menu lístok
SpäťPopis: Funkcia menu listka v reštaurácii, vhodné pre hotelové akadémie, spoločné stravovanie a odbor kuchár - čašník . prezentácia
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Alena Černá | (08.05.2016 22:07 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Andrea OlejníkováViac
Predmet: Predmety z oblasti služieb
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Andrea Olejníková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 29.04.2011 19:48
Formát súboru:
Veľkosť: 745 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Karol Kondel
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Karol Kondel
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Karol Kondel
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Karol Kondel
Slovenský jazyk a literatúra
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Alexandra Ďurinová