Výživa a dietológia - Podvýživa

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 2
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Vtextovej podobe skrátené informácie o druhoch podvýživy, príznakoch, priebehu a liečbe


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Mária VeisováViac 

Predmet: Výživa a dietológia (Zdravotnícke predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Mária Veisová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 29.06.2011 15:00
Formát súboru: doc
Veľkosť: 51 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Obohatenie Nešpecifikovaný Katarína Hudecová