Vitamíny

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručne charakterizované jednotlivé vitamíny rozpustné vo vode, tukoch (zdroj, význam, dôsledky nedostatku na ľudský organizmus), avitaminóza, hypovitaminóza, hypervitaminóza


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Anna Plachtinská | (28.02.2012 07:54 - neprečítaný)

Výborné... 1*** Ukladám si, ďakujem, určite využijem, keď budem učiť siedmakov...

* Reagovať | Janka Ročiaková | (15.10.2017 17:35 - neprečítaný)

Žiaľ nedá sa súbor pozrieť.


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 28.02.2012 00:18
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1015 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia, Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Renata Halásová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Anna Plachtinská
Biológia, Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Renata Halásová
Biológia 3. ročník SŠ (Septima OG) Ľudovít Sebelédi
Biológia 3. ročník SŠ (Septima OG) Ľudovít Sebelédi