Vitamíny
SpäťPopis: Stručne charakterizované jednotlivé vitamíny rozpustné vo vode, tukoch (zdroj, význam, dôsledky nedostatku na ľudský organizmus), avitaminóza, hypovitaminóza, hypervitaminóza
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 28.02.2012 00:18
Formát súboru:
Veľkosť: 1015 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia, Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Renata Halásová
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Anna Plachtinská
Biológia, Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Renata Halásová
Biológia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Ľudovít Sebelédi
Biológia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Ľudovít Sebelédi
Výborné... 1*** Ukladám si, ďakujem, určite využijem, keď budem učiť siedmakov...