Sanitácia pri práci s potravinami
SpäťPopis: Učebný dokument stručne popisuje spôsoby udržiavania hygieny v zariadeniach potravinárskeho zamerania, objasňuje pojmy sanitácia, sanitačný program, čistenie, dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 06.03.2012 07:57
Formát súboru:
Veľkosť: 1562 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Margita Husáková
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Eva Ludvigová
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Lenka Tegiová
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Božena Švecová
Veľmi pekné