Sanitácia pri práci s potravinami

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný dokument stručne popisuje spôsoby udržiavania hygieny v zariadeniach potravinárskeho zamerania, objasňuje pojmy sanitácia, sanitačný program, čistenie, dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 06.03.2012 07:57
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1562 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Margita Husáková
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Eva Ludvigová
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Lenka Tegiová
Chémia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Božena Švecová