Zelenina
SpäťPopis: V dokumente je stručne popísané zloženie, spracovanie, rozdelenie a konzervovanie zeleniny. Charakterizované sú najznámejšie druhy koreňovej, listovej, hlúbovej, cibuľovej, plodovej a lahôdkovej zeleniny z hľadiska ich využitia v gastronómii. V závere sú odkazy na videá (hydroponické pestovanie šalátu, výroba sterilizovanej kukurice, ...)
Diskusia
pridať komentárvýborne spracovaná prezentácia, klikám na ružovú
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.04.2012 13:16
Formát súboru:
Veľkosť: 14 MB
Jazyk: Slovenčina
veľmi pekná a prehľadná prezentácia, hodnotím