Zelenina

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: V dokumente je stručne popísané zloženie, spracovanie, rozdelenie a konzervovanie zeleniny. Charakterizované sú najznámejšie druhy koreňovej, listovej, hlúbovej, cibuľovej, plodovej a lahôdkovej zeleniny z hľadiska ich využitia v gastronómii. V závere sú odkazy na videá (hydroponické pestovanie šalátu, výroba sterilizovanej kukurice, ...)


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.04.2012 13:16
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 14 MB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia, Pracovné vyučovanie, Prírodoveda, Školský klub detí, Triednictvo 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Alena Burčíková
Svet práce 6. ročník ZŠ (Prima OG) Zuzana Novotná
Svet práce 6. ročník ZŠ (Prima OG) Zuzana Novotná
Svet práce 6. ročník ZŠ (Prima OG) Zuzana Novotná
Svet práce 6. ročník ZŠ (Prima OG) Zuzana Novotná