Zemiaky
SpäťPopis: V dokumente je stručne popísané zloženie, rozdelenie, skladovanie zemiakov, charakterizované jednotlivé varné typy a výrobky z konzumných zemiakov. Doplnené o základné informácie o topinamburách a batátoch. V závere sú odkazy na videá (ako sa vyrábajú hranolky, zemiakové lupienky, pestovanie fialových zemiakov na Slovensku, ...)
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 12.04.2012 20:09
Formát súboru:
Veľkosť: 5179 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Školský klub detí, Výtvarná výchova
2. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Danica Janišová
Biológia, Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Biológia, Prírodoveda
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Soňa Ligártová
Pracovné vyučovanie, Špeciálna pedagogika
Nešpecifikovaný
Oľga Kurbatov Milerová
poučné, kvalitné.....