Francúzske stolovanie,...
SpäťPopis: Charakteristika francúzskej kuchyne, zvykov aj stolovania
Učiteľ: Anonymizovaný GDPRViac
Predmet: technika obsluhy, technológia
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Dana Sobotová, internet
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 14:42
Formát súboru:
Veľkosť: 1813 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Martin Lupčo
Etická výchova, Francúzsky jazyk
Nešpecifikovaný
Katarína Murínová
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Dáša Krettová
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Miroslava Decsi
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Martin Gurecký
Stručné približenie zvykov vo francúzskej kuchyni, vhodné na hodiny techniky obsluhy, technológie, ...