Koreninové zmesi
SpäťPopis: Stručne popísané koreninové zmesi - horčica (ako korenina), horčica ako koreninová zmes(jej rôzne druhy), kečup, sójová omáčka, Worcesterská omáčka, vegeta, polievkové prípravky, rôzne zmesi korenín(orientálne, na grilovanie, ...), videá (výroba plnotučnej horčice, kečupu)
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.05.2012 21:32
Formát súboru:
Veľkosť: 6751 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Černeková
Biológia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Barbora Škoricová
Biológia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Ľudovít Sebelédi
Biológia, Obohatenie, Prírodoveda
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Zuzana Murínová
Biológia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Ľudovít Sebelédi
obohacujúce.... hodnotím