Huby

Späť
z
zlý (1)
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, zloženie, rozdelenie - voľne rastúce huby (hríb, kuriatko, rýdzik, smrčok, bedľa, hľuzovka), pestované (šampión, hliva, húževnatec, uchovec). Výrobky z jedlých húb, základné pravidlá práce s nimi, zoznam jedlých voľne rastúcich húb, ktoré možno uvádzať do obehu spolu s ich vyobrazením. Videá (rast húb, pestovanie šampiónov, ...)


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 22.05.2012 18:59
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 13 MB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 4. ročník ZŠ Erika Homoľová
Biológia 5. ročník ZŠ Anna Plachtinská
Biológia 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Dana Zajícová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Dana Zajícová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Soňa Matejková