Huby
SpäťPopis: Charakteristika, zloženie, rozdelenie - voľne rastúce huby (hríb, kuriatko, rýdzik, smrčok, bedľa, hľuzovka), pestované (šampión, hliva, húževnatec, uchovec). Výrobky z jedlých húb, základné pravidlá práce s nimi, zoznam jedlých voľne rastúcich húb, ktoré možno uvádzať do obehu spolu s ich vyobrazením. Videá (rast húb, pestovanie šampiónov, ...)
Diskusia
pridať komentárRešpektujem názor každého, ale prosila by som konkretizovať pripomienky. Ďakujem
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 22.05.2012 18:59
Formát súboru:
Veľkosť: 13 MB
Jazyk: Slovenčina
fajn