Mlynské výrobky
SpäťPopis: Charakteristika, múka (výroba, rozdelenie, posudzovanie kvality), vločky, krúpy, ryža, vedľajšie produkty (klíčky, otruby, obilné zmesi), skladovanie mlynských výrobkov
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.06.2012 17:30
Formát súboru:
Veľkosť: 4312 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Školský klub detí
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Inna Jackaninová
Hudobná výchova
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Mária Kufová
Matematika
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Marcela Strelcová
Školský klub detí, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Dagmara Švábová
Matematika, Školský klub detí
2. ročník ZŠ
Dagmara Švábová
VPP - veľmi pekná prezentácia