Mlynské výrobky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, múka (výroba, rozdelenie, posudzovanie kvality), vločky, krúpy, ryža, vedľajšie produkty (klíčky, otruby, obilné zmesi), skladovanie mlynských výrobkov


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Renata Halásová | (15.06.2012 21:41 - neprečítaný)

VPP - veľmi pekná prezentácia

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (15.06.2012 22:30 - neprečítaný)

fajnové, poučné...., hodnotím


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.06.2012 17:30
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4312 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Školský klub detí 1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Inna Jackaninová
Hudobná výchova 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Mária Kufová
Matematika 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Marcela Strelcová
Školský klub detí, Všeobecné Nešpecifikovaný Dagmara Švábová
Matematika, Školský klub detí 2. ročník ZŠ Dagmara Švábová