Sladidlá 1 (cukor)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika sladidiel, prírodné sladidlá, sacharóza - cukor (obchodné druhy, priemyselné balenia, karamel), glukóza, fruktóza, maltóza, laktóza. Fotodokumentácia výroby cukru z cukrovej repy - exkurzia v cukrovare. Videá (výroba cukroviniek, tvrdých bonbónov, cukrových špalkov, javorového sirupu, ...)


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.11.2012 15:03
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 7619 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia, Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Karin Kotlárová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Tatiana Stanická
Chémia 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Marta Roštáková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Katarína Kamasová