Sladidlá 1 (cukor)
SpäťPopis: Charakteristika sladidiel, prírodné sladidlá, sacharóza - cukor (obchodné druhy, priemyselné balenia, karamel), glukóza, fruktóza, maltóza, laktóza. Fotodokumentácia výroby cukru z cukrovej repy - exkurzia v cukrovare. Videá (výroba cukroviniek, tvrdých bonbónov, cukrových špalkov, javorového sirupu, ...)
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.11.2012 15:03
Formát súboru:
Veľkosť: 7619 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia, Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Karin Kotlárová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Tatiana Stanická
Chémia
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marta Roštáková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Katarína Kamasová