Bezmäsité jedlá
SpäťPopis: charakteristika, rozdelenie bezmäsitých jedál a recepty
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Ivana Fiťmová | (31.08.2013 13:35 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Eva ŠimkováViac
Predmet: technológia potravinárske odbory a služby v strav (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Eva Šimková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 25.01.2013 20:49
Formát súboru:
Veľkosť: 1862 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
3. ročník ZŠ
Katarína Ruttkayová
Geografia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Miriam Chlupíková
Anglický jazyk
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Daniela Jagnešáková
Technika
5. ročník ZŠ
Beata Zrníková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Eva Šimková