Bezmäsité jedlá

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: charakteristika, rozdelenie bezmäsitých jedál a recepty


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Eva ŠimkováViac 

Predmet: technológia potravinárske odbory a služby v strav (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Eva Šimková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 25.01.2013 20:49
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1862 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 3. ročník ZŠ Katarína Ruttkayová
Geografia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Miriam Chlupíková
Anglický jazyk 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Daniela Jagnešáková
Technika 5. ročník ZŠ Beata Zrníková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Eva Šimková