Nemecká kuchyňa
SpäťPopis: Charakteristika danej kuchyne, národné jedlá, kontrolné otázky
Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 21:04
Formát súboru:
Veľkosť: 1204 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
3. ročník ZŠ
Katarína Ruttkayová
Ruský jazyk
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Ľuba Šelepáková
Technika
5. ročník ZŠ
Beata Zrníková
Geografia
Nešpecifikovaný
Soňa Matejková
Ruský jazyk
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Renata Hernándezová