Triedenie potravín
SpäťPopis: Zdroje potravy človeka -triedenie potravín do skupín ( rastlinného, živočíšneho pôvodu, resp. vyrobené človekom). Pracovný list alebo test / previerka vedomostí po prebratí tematického celku. Podkladom mi bola práca p.uč.Jarmily Gondekovej, ktorú som upravila a rozšírila podľa novej druháckej prvouky, ďakujem.
Diskusia
pridať komentár
Učiteľ: Diana SzabováViac
Predmet: Prírodoveda, Prvouka
Ročník: 2. ročník ZŠ
Autor: Diana Szabová, Jarmila Gondeková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.04.2017 19:20
Formát súboru:
Veľkosť: 821 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Vlastiveda
3. ročník ZŠ
Miriam Chylová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Veronika Dibalová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Lucia Skybová- Kutilová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Silvia Hiščáková
Matematika
2. ročník ZŠ
Denisa Ščerbáková
Výbornéééé