Bezpečnosť a pravidlá v kuchyni
SpäťPopis: Stručná prezentácia k téme: Bezpečnosť a pravidlá v kuchyni.
Diskusia
pridať komentár
Učiteľ: Eva HricováViac
Predmet: Pracovné vyučovanie
Ročník: 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Autor: Eva Hricová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.01.2018 19:53
Formát súboru:
Veľkosť: 2138 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Pracovné vyučovanie, Svet práce, Technika
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Jana Verešová
Etická výchova
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Adriana Janková
Pracovné vyučovanie
4. ročník ZŠ
Jana Smolková
nešpecifikovaný
5. ročník ZŠ
Gabriela Šimová
Fyzika, Špeciálna pedagogika
Nešpecifikovaný
Zuzana Tabernausová
Výborné, klik