Domáca zabíjačka

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Ako vyrobiť domácu klobásu, tlačenku, jaternice, slaninu, masť, škvarky, mäsové balíčky? Domáca zabíjačka - postupy, rozpisy, návody...


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Ivan KadlečíkViac 

Predmet: mäsiarstvo (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Ivan Kadlečík
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 22.05.2018 08:52
Formát súboru: docx
Veľkosť: 13 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Anglický jazyk 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Gabriela Šimová
Anglický jazyk 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Zuzana Krajčírová
Anglický jazyk 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Andrea Gatialová
Anglický jazyk 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Miroslav Sikorský
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Mário Tantoš