Gastronómia

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Trendy a smery v gastronómii. Spoločné stravovanie, hostinský, hotelier, pod.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Oľga Barcíková | (02.04.2020 17:24 - neprečítaný)

veľmi pekne spracované


*Pridať komentár

Učiteľ: Janka HazákováViac 

Predmet: Predmety z oblasti služieb
Ročník:

Autor: Mária Mišániová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.05.2019 00:11
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 897 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ján Paško
Biológia 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lucia Mlázovská
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Lucia Mlázovská
Slovenský jazyk a literatúra, Všeobecné 5. ročník ZŠ Marta Valkovičová
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Dagmara Švábová