Gastronómia
SpäťPopis: Trendy a smery v gastronómii. Spoločné stravovanie, hostinský, hotelier, pod.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Alena Štefeková | (25.03.2020 16:56 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Janka HazákováViac
Predmet: Predmety z oblasti služieb
Ročník:
Autor: Mária Mišániová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.05.2019 00:11
Formát súboru:
Veľkosť: 897 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Ján Paško
Biológia
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lucia Mlázovská
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Lucia Mlázovská
Slovenský jazyk a literatúra, Všeobecné
5. ročník ZŠ
Marta Valkovičová
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Dagmara Švábová