Význam cukrov, tukov, bielkovín vo výžive
SpäťPopis: Krátky test o význame základných zložiek potravy.
Učiteľ: Michaela ZongorováViac
Predmet: Zdravoveda
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Michaela Zongorová
Typ dokumentu: Písomka, test
Vytvorené dňa: 26.03.2020 23:03
Formát súboru:
Veľkosť: 0 B
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
Nešpecifikovaný
Marianna Chotárová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Nadežda Vičanová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mariana Pavelčáková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marta Roštáková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Ľubomíra Hollánová