Smotanová pochúťka
SpäťPopis: Postup prípravy dezertu v rámci pracovného vyučovania.
Učiteľ: Ľuba PavlikováViac
Predmet: Pracovné vyučovanie, Všeobecné
Ročník: 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Autor: Ľuba Pavliková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 02.07.2020 22:02
Formát súboru:
Veľkosť: 9952 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Edita Pláteníková
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Anna Baďurová
Výtvarná výchova
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Jaroslava Franková
Výtvarná výchova
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Jaroslava Franková
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Anna Baďurová
Presne niečo takéto som hľadala ĎAKUJEM!