Zásady hygieny pri príprave pokrmov
SpäťPopis:
Učiteľ: Zlata KolesárováViac
Predmet: OVY
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2020 20:31
Formát súboru:
Veľkosť: 67 B
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Monika Pivarči
Biológia, Všeobecné
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Radka Kohútiková
Informatika
5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Alena Píšová
Prvouka, Špeciálna pedagogika
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Michaela Balážová
Chémia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Ivana Drdošová