Zložky potravy
SpäťPopis: Zložky potravy: cukry, tuky, bielkoviny, vitamíny, minerálne látky, voda
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Monika Moravcová | (21.01.2022 12:37 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Romana ČervenákováViac
Predmet: Biológia
Ročník: 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Autor: Romana Červenáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 30.12.2021 18:52
Formát súboru:
Veľkosť: 5832 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
František Bednár
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Adriana Krajkovičová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mária Langová
Chémia
Nešpecifikovaný
Marianna Chotárová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marta Roštáková