Dlhotrvajúce potraviny
SpäťPopis: Stručný zoznam potravín, ktoré možno dlhodobo skladovať a následne použiť.
Učiteľ: Janka OlejníkováViac
Predmet: Ekonomické predmety
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Janka Olejníková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.01.2024 18:25
Formát súboru:
Veľkosť: 8647 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Adriana Hoštáková
Výtvarná výchova
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Katarína Kriššáková
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Zuzana Moncmanová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lenka Tegiová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lucia Mlázovská