Farbíme vajíčka ovocím a zeleninou
SpäťPopis: Prírodné pigmenty z ovocia a zeleniny používali na farbenie slepačích vajec už naše prababičky. Tak prečo občas miesto náročných techník nevyužiť jednoduchosť a pritom farebnú pestrosť, ktorú nám odvar cibule, cvikly, repy, čučoriedok, či červenej kapusty spolu s vodou a octom poskytujú. Info som kedysi niekde z netu stiahla a našla dnes vo svojich dokumentoch. Tak preposielam.
Učiteľ: Gabriela ŠkodováViac
Predmet: Biológia, Dejepis, Prírodoveda, Výtvarná výchova
Ročník: 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Autor: Gabriela Škodová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.01.2010 17:51
Formát súboru:
Veľkosť: 24 kB
Jazyk: Slovenčina
Nadhera, vdaka!!!!... Tesim sa a vyuzijem s detmi v skole! Binderova