Zložky potravy
SpäťPopis: Význam základných zložiek potravy pre ľudský organizmus.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Martin Jarab | (16.01.2011 08:49 - neprečítaný)
Je to dobre, len to pozadie je rusive....zle sa to cita :-(. Skusim to poopravit.
Je to dobre, len to pozadie je rusive....zle sa to cita :-(. Skusim to poopravit.
Pridať komentár
Učiteľ: Karin KotlárováViac
Predmet: Biológia, Svet práce
Ročník: 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Autor: Karin Kotlárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.11.2008 07:56
Formát súboru:
Veľkosť: 2320 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Adriana Krajkovičová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mária Langová
Chémia
Nešpecifikovaný
Marianna Chotárová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Eva Volková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marta Roštáková
cauko