/ Karin Kotlárová / biológia / 7. ročník / Zložky potravy

Zložky potravy

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Význam základných zložiek potravy pre ľudský organizmus.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Martin Jarab | (16.01.2011 08:49 - neprečítaný)

Je to dobre, len to pozadie je rusive....zle sa to cita :-(. Skusim to poopravit.


*Pridať komentár

Učiteľ: Karin KotlárováViac 

Predmet: Biológia, Svet práce
Ročník: 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)

Autor: Karin Kotlárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.11.2008 07:56
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 2320 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Adriana Krajkovičová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Langová
Chémia Nešpecifikovaný Marianna Chotárová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Eva Volková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Marta Roštáková