Potrava
SpäťPopis: Význam základných zložiek potravy pre ľudský organizmus.
Učiteľ: Karin KotlárováViac
Predmet: Biológia, Svet práce
Ročník: 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Autor: Karin Kotlárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.11.2008 07:59
Formát súboru:
Veľkosť: 2323 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Zuzana Snopková
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Eva Hricová
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Lucia Brezniaková
Prírodoveda
4. ročník ZŠ
Lucia Kneblová
Biológia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anonymizovaný GDPR
Fajn