KARBOXYLOVÉ KYSELINY

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Vlastnosti a použitie organických kyselín, aminokyseliny a nukleové kyseliny


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Anna Murínová | (18.01.2011 10:01 - neprečítaný)

Dobre urobené, stručné, výstižné, zrozumiteľné


*Pridať komentár

Učiteľ: Mariana PavelčákováViac 

Predmet: Chémia
Ročník: 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)

Autor: Mariana Pavelčáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 18.03.2009 17:54
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 797 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ľudmila Mošková
Biológia, Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Karin Kotlárová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Anna Ondríková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Štefánia Vymislická
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Adela Horváthová