Percentá - teória a zbiekraaplikovaných úloh pre odbor hostinský - 1. časť

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Teória:základné pojmy, po jednom vzorovo vyriešenom príklade (úsudkom, trojčlenkou, vzorcom) na výpočet z, p, č, prehľad vzorcov. Zbierka úloh - v každom zadaní úlohy je podrobnejšie rozobratá teória danej problematiky ( prepojenie na odborné predmety potravinárske) - samotné údaje na výpočet úlohy sú väčšinou vložené na strane (otvárajú sa klikom na ikonku) vo forme tabuliek. Úlohy sú na témy: ryža, druhy ryže, obilniny, kakao, čokoláda, druhy čokolád. Na každej strane je odkaz, na ktorom možno získať podrobnejšie informácie o danej téme.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty - hostinský (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.12.2010 22:42
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 10 MB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Alena Píšová
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Zita Zádoriová
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Slávka Hlebašková
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Alena Píšová
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Martina Vimpeľová