Percentá - teória a zbiekra aplikovaných úloh pre odbor hostinský - 1. časť
SpäťPopis: Teória:základné pojmy, po jednom vzorovo vyriešenom príklade (úsudkom, trojčlenkou, vzorcom) na výpočet z, p, č, prehľad vzorcov. Zbierka úloh - v každom zadaní úlohy je podrobnejšie rozobratá teória danej problematiky ( prepojenie na odborné predmety potravinárske) - samotné údaje na výpočet úlohy sú väčšinou vložené na strane (otvárajú sa klikom na ikonku) vo forme tabuliek. Úlohy sú na témy: ryža, druhy ryže, obilniny, kakao, čokoláda, druhy čokolád. Na každej strane je odkaz, na ktorom možno získať podrobnejšie informácie o danej téme.
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty - hostinský (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 31.03.2013 14:07
Formát súboru:
Veľkosť: 10 MB
Jazyk: Slovenčina