Základné zložky potravy a ich význam pre ľudský organizmus
SpäťPopis:
Diskusia
pridať komentár
Učiteľ: Lukáš HechtViac
Predmet: Biológia, Občianska náuka
Ročník: 5. ročník ZŠ, 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Autor: Lukáš Hecht
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 11.01.2011 23:39
Formát súboru:
Veľkosť: 2400 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
1. ročník ZŠ
Danka Spišáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anonymizovaný GDPR
Biológia, Dejepis, Prírodoveda, Výtvarná výchova
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Gabriela Škodová
Matematika
2. ročník ZŠ
Oľga Kucková
Svet práce
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Zuzana Novotná
výborné