Tématické gastronomické podujatie /kulinárium/
SpäťPopis: Cvičenie pre skupinové učenie, ale aj pre jednotlivých žiakov. Vhodné na realizáciu pre žiakov hotelovej akadémie v predmete hotelový a gastronomický manažment, ale aj pre študentov študijných a učebných odborov kuchár, čašník v odborných predmetoch.
Učiteľ: Anonymizovaný GDPRViac
Predmet: Hotelový a gastronomický manažment (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 16.01.2011 19:06
Formát súboru:
Veľkosť: 30 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Nemecký jazyk
5. ročník ZŠ
Jana Šavelová
Nemecký jazyk
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Jana Šavelová
Nemecký jazyk
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Jana Šavelová
Nemecký jazyk
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Zdenka Figurová
Nemecký jazyk
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Jana Šavelová