Hotelový a gastronomický manažment - pracovný list s hodnotením

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 2
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Pracovný list aj písomka z predmetu Hotelový a gastronomický manažment vhodný ako súčasť prípravy na maturitnú skúšku. Zahŕňa učivo dvoch tematických celkov Hotelový manažment a Gastronomický manažment. Zameraný na všeobecnú znalosť problematiky a čítanie s porozumením.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Martin Škutka | (18.01.2018 20:11 - neprečítaný)

pomohol , dakujem

* Reagovať | Kamila Vavreková | (17.03.2020 16:16 - neprečítaný)

ďakujem za tento pracovný list, pomohol, uľahčil prípravu testov


*Pridať komentár

Učiteľ: Karol BaňasViac 

Predmet: HGM (Ekonomické predmety)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)

Autor: Karol Baňas
Typ dokumentu: Písomka, test
Vytvorené dňa: 22.02.2014 17:58
Formát súboru: doc
Veľkosť: 282 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Triednictvo Nešpecifikovaný Stanislava Grešnerová
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Michaela Klieštiková
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Michaela Klieštiková
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Anonymizovaný GDPR