Sushi
SpäťPopis: význam a história sushi, charakteristika jednotlivých sushi, príprava sushi
Učiteľ: Alexandra RosslerViac
Predmet: odborny predmet
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 26.01.2011 22:39
Formát súboru:
Veľkosť: 1762 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Informatika
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Tatiana Miklošová
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Černeková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Černeková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Černeková
Matematika
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková