Potrava a jej zložky
SpäťPopis: Stručná charakteristika zložiek potravy .
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Slávka Kalakayová | (15.11.2008 19:06 - neprečítaný)
naozaj hodnotné dielko - tiez davam 1
naozaj hodnotné dielko - tiez davam 1
Reagovať | Viera Košická | (12.09.2009 08:35 - neprečítaný)
Veľmi dobre spracované, aj po grafickej stránke
Veľmi dobre spracované, aj po grafickej stránke
Pridať komentár
Učiteľ: Eva GregušováViac
Predmet: Biológia, Chémia, Pracovné vyučovanie, Prírodoveda, Svet práce
Ročník: 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Autor: Eva Gregušová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.11.2008 18:58
Formát súboru:
Veľkosť: 4671 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Adriana Krajkovičová
Chémia
Nešpecifikovaný
Marianna Chotárová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mariana Pavelčáková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marta Roštáková
Biológia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anonymizovaný GDPR
prezentácia na úrovni (obsahovej aj grafickej)
preto známkujem 1