Potrava a jej zložky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručná charakteristika zložiek potravy .


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Rastislav Cichý | (15.11.2008 19:01 - neprečítaný)

prezentácia na úrovni (obsahovej aj grafickej)
preto známkujem 1

* Reagovať | Slávka Kalakayová | (15.11.2008 19:06 - neprečítaný)

naozaj hodnotné dielko - tiez davam 1

* Reagovať | Patrícia Fábryová | (15.11.2008 19:21 - neprečítaný)

pekná prezentácia, známkujem - 1

* Reagovať | Anonymizovaný GDPR | (17.11.2008 14:05 - neprečítaný)

Páči sa mi táto prezentácia

* Reagovať | Anonymizovaný GDPR | (08.04.2009 20:43 - neprečítaný)

Ďakujem, je to skvelé :0)

* Reagovať | Viera Košická | (12.09.2009 08:35 - neprečítaný)

Veľmi dobre spracované, aj po grafickej stránke


*Pridať komentár

Učiteľ: Eva GregušováViac 

Predmet: Biológia, Chémia, Pracovné vyučovanie, Prírodoveda, Svet práce
Ročník: 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)

Autor: Eva Gregušová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.11.2008 18:58
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4671 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Adriana Krajkovičová
Chémia Nešpecifikovaný Marianna Chotárová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mariana Pavelčáková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Marta Roštáková
Biológia 3. ročník SŠ (Septima OG) Lucia Dzurová