Potrava a jej zložky

Popis: Stručná charakteristika zložiek potravy .
Diskusia
pridať komentár
naozaj hodnotné dielko - tiez davam 1

Veľmi dobre spracované, aj po grafickej stránke


Učiteľ: Eva GregušováViac
Predmet: Biológia, Chémia, Pracovné vyučovanie, Prírodoveda, Svet práce
Ročník: 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Autor: Eva Gregušová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.11.2008 19:21
Formát súboru:
Veľkosť: 4622 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Adriana Krajkovičová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mária Langová
Chémia
Nešpecifikovaný
Marianna Chotárová
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Dana Zajícová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marta Roštáková
prezentácia na úrovni (obsahovej aj grafickej)
preto známkujem 1