Výpočet predajnej ceny gastronomických výrobkov použitím prirážky - riešenia úloh
SpäťPopis: Riešenia úloh zo zbierky v materiáli "Tvorba cien jedál a nápojov". Dokument nosím na hodiny HOV vytlačený pre prípad, že by zlyhala technika a museli sme sa vrátiť ku klasickej kriede a tabuli. Aj keď úlohy premietam na tabuľu vytlačená veria spolu s výsledkami mi pomôže rýchlejšie sa zorientovať pri kontrole riešení žiakov v triede.
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 10.04.2011 16:34
Formát súboru:
Veľkosť: 15 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Matematika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Mariana Pavelčáková
Matematika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Beata Strculová
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG)
Peter Lazár
Matematika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Alena Zaťková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Veronika Luptovská