Tvorba cien jedál a nápojov
SpäťPopis: Teória - zákon o cenách, ceny v gastronomických zariadeniach, nákladová, realizačná, predajná cena, uvádzanie cien na jedálne a nápojové lístky, používanie prirážky ak je určená v percentách k nákladovej cene a v percentách z realizačnej ceny. Používam pri vyučovaní HOV v odbore hostinský. Doplnené zbierkou úloh na výpočet realizačnej a predajnej ceny gastronomických výrobkov použitím prirážky z realizačnej a k nákladovej cene.
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 31.03.2013 00:37
Formát súboru:
Veľkosť: 6010 kB
Jazyk: Slovenčina