Rakúska kuchyňa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbor kuchár a hotelová akadémia.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anonymizovaný GDPRViac 

Predmet: technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.12.2011 19:30
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 3550 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Geografia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Iveta Palúchová
Hudobná výchova 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Katarína Pavelková
Slovenský jazyk a literatúra 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Zuzana Lojková
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Peter Argaláš
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Branislav Benčič