Rakúska kuchyňa
SpäťPopis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbor kuchár a hotelová akadémia.
Učiteľ: Anonymizovaný GDPRViac
Predmet: technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.12.2011 19:30
Formát súboru:
Veľkosť: 3550 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Geografia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Iveta Palúchová
Hudobná výchova
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Katarína Pavelková
Slovenský jazyk a literatúra
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Zuzana Lojková
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Peter Argaláš
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Branislav Benčič