Maďarská kuchyňa
SpäťPopis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbory kuchár a hotelová akadémia.
Učiteľ: Anonymizovaný GDPRViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.12.2011 19:38
Formát súboru:
Veľkosť: 4040 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Geografia
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Slavomíra Melišová
Geografia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Vladimír Karásek
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Jarmila Černá
Dejepis
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Daniela Diviaková
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Robert Ambroš
pekná prezentácia