Maďarská kuchyňa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbory kuchár a hotelová akadémia.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anonymizovaný GDPRViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.12.2011 19:38
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 4040 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Geografia 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Slavomíra Melišová
Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Vladimír Karásek
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Jarmila Černá
Dejepis 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Daniela Diviaková
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Robert Ambroš