Pečieme a počítame
SpäťPopis: Netradičným spôsobom spracovaná zbierka úloh na percentá. Vzhľadom na spôsob spracovania využiteľná aj ako zbierka samostatných receptov (bez nutnosti robiť nejaké výpočty) pri príprave pečiva. Kroky spracovania receptu : zadané suroviny so zvýraznenými surovinami na riešenie úlohy - zadanie úlohy na percentá - obrázkový pracovný postup pečenia - voľné miesto na riešenie úlohy - presne zadané suroviny (overenie výpočtu) - text pracovného postupu pri pečení. Používam ako aplikačné úlohy v HVY odboru hostinský. Vzhľadom na nenáročnosť výpočtov využiteľné aj v ZŠ.
Diskusia
pridať komentárVýborné recepty, sťahujem si... 1*** Ďakujem...
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Matematika, Všeobecné, Hospodárske výpočty - hostinský (Ekonomické predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 07.01.2012 00:13
Formát súboru:
Veľkosť: 763 kB
Jazyk: Slovenčina