Enzýmy

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručná charakteristika, zdroje, žiadúce a nežiadúce vplyvy enzýmov


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Anna Plachtinská | (15.01.2012 09:14 - neprečítaný)

Krásna práca... 1***


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.01.2012 20:21
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2435 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Alena Kvašňovská
Chémia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Eva Karlubíková
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Eva Karlubíková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lenka Tegiová