Enzýmy
SpäťPopis: Stručná charakteristika, zdroje, žiadúce a nežiadúce vplyvy enzýmov
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.01.2012 20:21
Formát súboru:
Veľkosť: 2435 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Alena Kvašňovská
Chémia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Eva Karlubíková
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Eva Karlubíková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lenka Tegiová
Krásna práca... 1***