Enzýmy
SpäťPopis: Stručná charakteristika, zdroje, žiadúce a nežiadúce vplyvy enzýmov
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.01.2012 22:03
Formát súboru:
Veľkosť: 2435 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia, Chémia, Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Monika Gancznerová
Chémia
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Štefan Baran
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lenka Tegiová
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Daniela Kravecová, PhD.
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Eva Karlubíková
Krásna práca... 1***