Nákazy z potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál stručne popisuje nezávadné potraviny, alimentárne nákazy, biologické rizikové faktory (bakteriálne, vírusové, plesňové, parazitálne nákazy), chemické a fyzikálne rizikové faktory


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Andrea Olejníková | (10.10.2018 18:25 - neprečítaný)

Nemôžeme si to pozrieť, keď je to zaheslené


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník:

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 12.02.2012 18:45
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1799 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Zuzana Osuská
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Veronika Bačovčinová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Lenka Tegiová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Alena Zaťková
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Beáta Čižmárová