Nákazy z potravín
SpäťPopis: Učebný materiál stručne popisuje nezávadné potraviny, alimentárne nákazy, biologické rizikové faktory (bakteriálne, vírusové, plesňové, parazitálne nákazy), chemické a fyzikálne rizikové faktory
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 02.03.2012 17:17
Formát súboru:
Veľkosť: 1799 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Katarína Hulínková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Katarína Hulínková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Marianna Žilíková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Terézia Kolcunová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Mária Pohančeníková
Nemôžeme si to pozrieť, keď je to zaheslené