Hygiena pri práci s potravinami
SpäťPopis: Stručný prehľad potravinovej legislatívy, konkrétne príklady z noriem, správna prax, HACCP, bezpečnosť a ochrana zdravia (zamestnávateľ, zamestnanec), najčastejšie úrazy
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.03.2012 17:17
Formát súboru:
Veľkosť: 2330 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
1. ročník ZŠ
Ingrid Duláková
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Alžbeta Hirková
Etická výchova, Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí, Triednictvo, Všeobecné
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Anonymizovaný GDPR
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Alena Žovincová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Kollárová
škoda že tento dokument je zaheslovaný a nie je dostupný aj pre iných užívateľov virtuálnej knižnice